http://www.eventfotosite.nl - part of REMEPRO.NL


GIRO d'ITALIA 2016
Stage 2: Arnhem - Nijmegen
zaterdag 07 mei 2016 - Deel 1


Met Tjallingii in de kopgroep vervolgde de Giro met een mooie route van De Veluwe via de Betuwe naar Nijmegen. Het lukte Tjallingii niet om de enige “berg” in Berg en Dal als eerste te bedwingen en zal dus morgen niet De Grebbeberg zat in de route, maar telde niet mee voor het bergklassement. De kopgroep hield lang stand, maar de verwachte massasprint diende zich aan toen de kopgroep ingelopen werd in drie plaatselijke rondes van Nijmegen.
In de buurt van Duitsland werd er een Duitse strijd verwacht tussen Greipel en Kittel, maar Greipel zat niet goed van voren. Kittel won met overmacht voor Démare. Moreno Hofland was de beste Nederlander en eindigde knap als 4e.
Tom Dumoulin rijdt in ieder geval de laatste etappe in Nederland in het roze.

GA VERDER NAAR DEEL TWEE - KLIK HIER!©2016 by REMEPRO.NLHet copyright van alle in deze site opgenomen foto's ligt bij REMEPRO.NL - Zonder schriftelijke toestemming is het niet toegestaan deze foto's te gebruiken.
Mocht je jezelf herkennen op een van deze foto's en daarom de foto van internet af willen of jezelf onherkenbaar gemaakt zien,
stuur ons dan een e-mail en e.e.a. zal zo snel mogelijk worden uitgevoerd.